Klepp Skulekorps

Velkommen til Klepp Skulekorps

Velkommen til Klepp Skulekorps sine nettsider. Start gjerne med å klikke på menyvalget "Velkommen" øverst til venstre. Du finner oss også på Facebook.


Les mer...

Nyheter fra musikkorps.no:

Resultatene fra NM korpsdrill

NM korpsdrill har blitt arrangert i Håkons hall på Lillehammer for første gang.


Les mer...
NM-seire til Skjold og Smørås

Skjold Skoles Musikkorps og Smørås Skolemusikk er årets norgesmestre! De to korpsene er mer eller mindre nabokorps, som hører til i Fana bydel i Bergen. Jubelen to selvsagt i taket både i Larvik, der janitsjarkorpsene konkurrerte, og i Stavanger, der brassbandene gjorde opp seg i mellom.


Les mer...
NM-helgen er i gang

Klokken 09.oo startet dagen i Stavanger, der Minde Skoles Musikkorps var første korps ut i 2. divisjon for brassbandene. Ett kvarter seinere åpnet NM korpsdrill på Lillehammer med defilering av alle deltakerne,  mens i Larvik er Samnanger Skulemusikklag første korps på scenen i 2. divisjon.


Les mer...
Korpsbevegelsen må vise støtte

Erling J. Myrseth er initiativtaker til Pridekorpset i Oslo. Han synes det er viktig at korpsbevegelsen engasjerer seg i markeringer som Pride. 


Les mer...
Før-NM konserter for Rogalandskorps

7 korps fra Rogaland deltar i NM skolekorps kommende lørdag, brass i Stavanger Konserthus og janitsjar i Larvik. Denne uken er det mulig å få med seg mange gode generalprøvekonserter!


Les mer...
Snart klart for NM skolekorps og korpsdrill 2022

Korpssesongen går mot slutten og for flere korps betyr dette finpuss på detaljer og forberedelse til NM som arrangeres 25.-26. juni. 25. juni arrangeres NM skolekorps brass i Stavanger og NM skolekorps janitsjar i Larvik, og på Lillehammer arrangeres NM korpsdrill fra lørdag til søndag. 53 korps, 1700 musikanter og 274 drillere fra 32 korps gleder seg nå til NM.


Les mer...
Spilleglede i særklasse

I mars 1972 ble Torshov skoles musikkorps etablert under mottoet VI VIL – VI KAN.  Siden det har en rekke spesialkorps etablert seg. Nå har Falk Bakke samlet historien om disse korpsene i boken som har fått navnet; Spilleglede i særklasse – historien om spesialkorpsene 1972 – 2022.


Les mer...
NM brass 2023

Velkommen til NM brass, Grieghallen og Bergen i februar 2023!

For: Brassband
Hvor: Grieghallen, Bergen
Når: 10. og  11. februar 2023
Påmeldingsfrist: 15. september

Gjennomføringsmodell 2023 

Invitasjon NM brass 2023 

 

 


Les mer...
Støtt oss og kos deg samtidig! Hei, vil du støtte Klepp skulekorps, samtidig som du går på konsert? Les mer...
Bli medlem i Klepp Skulekorps! Oppstartseminar våren 2022 Les mer...
Samarbeidsavtale NMF og Tryg forsikring Les mer...
Vil du støtte Klepp Skulekorps?
Vil du støtte Klepp Skulekorps? Støtt oss ved å bruke Grasrotandelen. Les her hvordan! Les mer...