Klepp Skulekorps

Velkommen til Klepp Skulekorps

Velkommen til Klepp Skulekorps sine nettsider. Start gjerne med å klikke på menyvalget "Velkommen" øverst til venstre. Du finner oss også på Facebook.


Les mer...

Nyheter fra musikkorps.no:

– Eg var lita av vekst – fekk utdelt baryton

– Det var aldri min tanke å bli dirigent. I dag er den utolmodige og engasjerte kvinna frå Fetsund dirigent på heiltid. Maria Molund har bachelor i tuba frå Musikkhøgskulen, master i direksjon frå England og ein master i korpsdireksjon frå Finland.


Les mer...
EBBA-lederen

Ulf Rosenbergs største ønske akkurat nå, er at han får reise på British Open i Birmingham i september. 57-åringen er president i European Brass Band Association, og har måttet avlyse to EM og rokere på planlagte arrangement. Nå ser han lys i tunnelen.


Les mer...
Skulle bli musikklærar – vart byråkrat

– At eg reiste til Sør-Afrika i 2006 som musikklærar og enda opp 15 år etter som programdirektør er rart å tenke på. Eg har verdas aller, aller beste jobb!

Marit Bakken frå Tynset i Østerdalen har deltatt i utveksling til Sør-Afrika, vore prosjektmedarbeidar i Norges Musikkorps Forbund (NMF), jobba for Field Band Foundation (FBF) i Sør-Afrika og er i dag tilsett som avdelingsdirektør for program i Norec.

Dama med det gode humøret og det store smilet er ein ekte korpsar og kan i år feire 30-års jubileum som korpsmusikant.


Les mer...
En selvfølge å begynne i korps

Han er aller mest kjent for å fronte Blåsemafian, han er Fredrikstad-patriot, snart ferdig juss-utdannet, men først og fremst er Jørgen Lund Karlsen musiker.


Les mer...
Tips fra Fenriken i Kompani Lauritzen

Geir «Fenrik» Aker er best kjent fra Kompani Lauritzen på TV2. Men visste du at han har spilt i korps? Han startet på saksofon i skolekorps da han var 8 år, og senere har han jobbet med Garden, Marinemusikken og med de fleste korpsene i Forsvaret. Mye av det han gjør på TV har han lært i korpset.


Les mer...
Eit langt korpsliv som trombonist

– Det er kjekkare å svare på musikk-spørsmål enn korona-spørsmål. Orda tilhøyrer assisterande helsedirektør Espen Rostrup Nakstad.

«Alle» kjenner Nakstad, som har stått i bresjen og svart på spørsmål om pandemien vi forhåpentlegvis snart er ute av. Han har ikkje kontroll på kva streaming-liste som ligg på topp på Spotify, ei heller veit han kven som fekk Spellemannsprisen i fjor.

Den enkle forklaringa er at han har måtte nedprioritere all kulturaktivitet til fordel for jobb.


Les mer...
Musiker og forfatter

I sommer skal han bruke mest tid på å spille inn sitt nye album. Sondre Lerche har flyttet tilbake til Norge og er aktuell med en barnebok om korps.


Les mer...
Vibå Bondebrass goes HipHop

Vibå bondebrass, et samarbeidskorps bestående av Lye, Frøyland og Rosseland skulekorps, bryter sjangerbarrierer i sitt siste prosjekt. Musikkvideoen de har laget sammen med artisten VIXXN og produsenten Dan Lesler er den første innspillingen noensinne av en hip-hop-låt med brass band. Låten har fått navnet Æren fra Jodd og handler om korpsmusikantenes tilhørighet og kjærlighet til Jæren.


Les mer...
Samarbeidsavtale NMF og Tryg forsikring Les mer...
Vil du støtte Klepp Skulekorps?
Vil du støtte Klepp Skulekorps? Støtt oss ved å bruke Grasrotandelen. Les her hvordan! Les mer...