Klepp Skulekorps

Velkommen til Klepp Skulekorps

Velkommen til Klepp Skulekorps sine nettsider. Start gjerne med å klikke på menyvalget "Velkommen" øverst til venstre. Du finner oss også på Facebook.


Les mer...

Nyheter fra musikkorps.no:

Klart for KORPS i Øst!

Til høsten presenteres forestillingen KORPS av Knut Nærum, om korpslivet i bygd og by. Korps fra Østfold og Akershus deltar, og forrige uke var det kick-off for de involverte!


Les mer...
Norsk Blåsesymfoni 2019

Er du mellom 18 – 25 år kan du melde deg til prøvespill til Norsk Blåsesymfoni for 2019. Vi tar opp 35 – 40 musikere i som får en uke som «sit in»-musikere i Sjøforsvarets musikkorps.


Les mer...
Eikanger-Bjørsvik Musikklag norgesmeistrar for fjerde gong på rad
Styreleiar i EBML, Stig Ryland og Magnus Brandseth. Foto: Håkon Mogstad/NMF

Norgesmeister NM brass 2019 er Eikanger Bjørsvik Musikklag med totalt 96,25 poeng. For fjerde året på rad vinn EBML NM brass. Stavanger Brass Band kom på andre plass med 95,5 poeng, berre 0,75 poeng bak, medan Manger Musikklag tok tredjeplassen med 94,5 poeng.


Les mer...
Korps- og NM-debutant med 13 veker øving
Kristoffer Rørhus Flaate, Linn Iren Bjerknes og Tobias Lien spelar slagverk i Randaberg Musikklag. Foto: Olga Wergeland/NMF

Kristoffer Rørhus Flaate (19) har dei siste tre månadane lært seg å spele slagverk. Etter intens øving er han med i NM for fyrste gong. Det same er slagverkar Tobias Lien. Begge spelar i Randaberg Musikkorpsog er påverka av det gode korpsmiljøet i Rogaland.


Les mer...
Tubaspeling i tre generasjonar
Solveig Flaten Bakke, Siri Bakke Halvorsen, Gina Bakke Halvorsen og Kristin Bakke Halvorsen. Foto: Olga Wergeland/NMF.

Solveig Flaten Bakke spelar tuba i både Lillehammer brass og i Brøttum Brass. Med seg på tuba har ho dottera Gina Bakke Halvorsrud. Men ikkje nok med det, to barnebarn er også med i NM brass. Kristin spelar tuba i Lillehammer brass, medan Siri trakterer juff i samme korps. I Brøttum Brass spelar ho baryton.
NM brass 2019 er i gang.


Les mer...
Hvor og når spiller korpsene fra Rogaland?

NM Brass arrangeres i Grieghallen, Bergen 8. og 9. februar. Her får du oversikten hvor og når korpsene fra Rogaland spiller.


Les mer...
Norgesmeisterskap – ein inkluderande arena
Oslofjord Brass i 1.divisjon i fjor (2018). I år spelar dei i Elitedivisjon. Dirigent i fjor Rune Hannisdal Foto: John Vint/NMF.

– Norgesmeisterskap er ein arena som inkluderer alle medlemmer uavhengig av kva divisjon ein deltar i. NM-arenaen inkluderer på tvers av alder, kjønn, kjønsorientering, etnisk bakgrunn og nivå.


Les mer...
Korpstur sommeren 2019 Korpstur sommeren 2019 Les mer...
Vil du støtte Klepp Skulekorps?
Vil du støtte Klepp Skulekorps? Støtt oss ved å bruke Grasrotandelen. Les her hvordan! Les mer...