Klepp Skulekorps

Velkommen til Klepp Skulekorps

Velkommen til Klepp Skulekorps sine nettsider. Start gjerne med å klikke på menyvalget "Velkommen" øverst til venstre. Du finner oss også på Facebook.


Les mer...

Nyheter fra musikkorps.no:

Gjenåpning: Ingen planer for kor og korps
Musikanter i Fredheim Skolekorps

Regjeringens plan for gjenåpning av Norge ble lagt frem for Stortinget i dag. Norsk musikkråd fortviler over at breddekulturen ble oversett igjen.


Les mer...
Instrumenttreff

Er du voksen og har lyst til å spille med andre? 

Norges Musikkorps Forbund inviterer voksne og ungdom til instrumenttreff i Zoom med flere av landets fremste musikere! Finn frem instrumentet og bli med på en 90 minutters instrument-nerding med variert innhold! Passer for alle.


Les mer...
Kulturministeren må på banen

Det er helt avgjørende at det kommer endringer i den nylig fremlagte stimuleringsordningen for frivilligheten, og at endringene kommer raskt. Dette skriver styrelederne i Norsk musikkråd, Norges Musikkorps Forbund og Korpsnett Norge i et brev til kulturministeren fredag 26. mars.


Les mer...
Blåsemafian med ny låt

Fredag 19. mars slapp Blåsemafian sin nye singel, «High On You». Låten er et resultat av et nytt og spennende samarbeid med artist Henrik Høven og handler om den gode følelsen man får når man er forelsket. Notene til låten ligger tilgjengelig på Notebutikken.no og torsdag 15. april inviterer Blåsemafian og NMF til øvelse i Zoom.

 

 


Les mer...
Sinne og fortvilelse over stimuleringsordning

Korpsbevegelsen er oppgitt over den nye stimuleringsordningen fra Kulturdepartementet, De to korpsorganisasjonene, Norges Musikkorps Forbund og Korpsnett Norge er samstemt om at dette er som å rykke tilbake til start, og korpsbevegelsen ber om et snarlig mulig møte med kulturministeren.


Les mer...
Samarbeidsavtale NMF og Tryg forsikring Les mer...
Vil du støtte Klepp Skulekorps?
Vil du støtte Klepp Skulekorps? Støtt oss ved å bruke Grasrotandelen. Les her hvordan! Les mer...