Klepp Skulekorps

Velkommen til Klepp Skulekorps

Velkommen til Klepp Skulekorps sine nettsider. Start gjerne med å klikke på menyvalget "Velkommen" øverst til venstre. Du finner oss også på Facebook.


Les mer...

Nyheter fra musikkorps.no:

To norske korps i østerled

I disse dager starter en av verdens største og mest anerkjente tattooer, nemlig Spasskaya Tower International Military Music Festival.  Dette er en årlig militær tattoo som arrangeres i Moskva på  den røde plass. I år er Norge representert med både Strømsgodset Musikkorps fra Drammen og Tveit Union Musikkorps fra Kristiansand.


Les mer...
Rogaland Svart Kurs Avslutningskonsert

Også i år avsluttet Svart Kurs med en storslagen avslutningskonsert i Kuppelhallen, Bjergsted.


Les mer...
Norsk blåsesymfoni hele uken

For tredje år på rad er Sjøforsvarets Musikkorps vertskorps for Norsk Blåsesymfoni. Denne uken får 33 musikere oppleve å spille med profesjonelle musikere hver eneste dag. Bjarte Engeset er dirigent for 60 musikere.


Les mer...
Bjergsted Brass Week 2019

Trompetister/kornettister og hornister fra 15 år og oppover har mulighet til læring og inspirasjon helgen 20.-22. september.


Les mer...
To duetter fra Stjørdal til finale!

Lørdag kvalifiserte hele to duetter fra Stjørdal drilltropp seg til finale i duett under helgas Grand Prix i Limoges, Frankrike.


Les mer...
Medaljedryss til Norge!

Fredagens innledende runder og finaler i Majorettes endte med gull til Kringsjå drilltropp i Parade Corps senior, gull til Skedsmo Drill i Exhibition Corps senior og sølv til Krytallen Drill/Manstad skolekorps i Traditional Majorettes Corps senior. NMF gratulerer!


Les mer...
Korpstur sommeren 2019 Korpstur sommeren 2019 Les mer...
Vil du støtte Klepp Skulekorps?
Vil du støtte Klepp Skulekorps? Støtt oss ved å bruke Grasrotandelen. Les her hvordan! Les mer...